Om Tønsberg lager

Minilager og lagerhotell i Tønsberg

Tønsberg Lager tilbyr lagerutleie og lagerplass i Tønsberg og Vestfold. Bygget ligger svært sentralt til på Korten i Tønsberg, rett ved sentrum av byen – rett på selve inngangsporten til byen. Herfra er det gangavstand til alle byens servicetilbud, buss og jernbane, samtidig som man ligger strategisk til med raske forbindelsesårer med E18 til Oslo og Sørlandet.

Eiendommen ligger i et veletablert næringsområde med bl.a. Jula, Carlsen Fritzøe, NAF, Statens Vegvesen, Shell, Coop Extra, Tønsberg Tingrett og DNB for å nevne noen.

lagerbod, lagerhotell og minilager i Tønsberg
Vårt lager i Tønsberg som tilbyr lagerutleie, lagerplass, kjøle- og fryselager samt lagercontainer.

Vi tar i mot store kjøretøyer og tungtransport. På bildet over kan man se fire lasteramper. Tre av disse er med motorjustert automatisk lem som han heves og senkes ettersom hvor stort kjøretøyet er.

Beliggenhet

Bygget ligget meget fint til helt ved vannkanten, med turstier og naturreservat i umiddelbar nærhet. Som kunde er du hjertelig velkommen til å parkere noen timer ved bygget og ta på deg gå- eller joggeskoene og nyte naturen! Det er også kort vei til omkringliggende forretninger og næringsliv, så besøk gjerne dem samtidig. Ønsker du å stå lenger enn 2 timer, så kan du gjerne det, men det må avtales med oss i forkant. Slik at vi av sikkerhetsmessige årsaker til enhver tid vet hvem som står på tomten vår.

Kamera

Kameraovervåkning
For at vi til enhver tid skal kunne holde oppsyn med bygningen og området rundt er området overvåket av kamera 24 timer i døgnet. Vi har også vekter-utrykning hvis noe skulle inntreffe.

Vi er opptatt av solide leietagere og gjennomfører kredittsjekk av alle nye leieforhold ved innsendelse av bestillings-skjema.


Søkesky:

For å at siden skal bli funnet ved søk har vi laget en del stikkord vi tror folk søker på. De er gjerne:

Leie minilager

Bod til leie

Lager til leie

Lagerplass til leie

lagerplass, lagringsplass, lagerleie, minilager, lagerhotell, lagerbod, lagerboks, flyttelager, flyttelass, lagerutleie, varelager, self storage, oppbevaring, leie lager Tønsberg Vestfold, lagerhotell, leie lagerplass, leie bod, bod til leie, oppbevaring, lagring, bodutleie, ekstralager, oppbevaring bod og lagerbod Tønsberg. Send oss gjerne flere hvis du ser at noen mangler.