Om Tønsberg lager

Lagerplass til leie

Minilager og lagerhotell i Tønsberg Tønsberg Lager tilbyr lagerplass og lagerrom til leie sentralt i Tønsberg by. Vårt lagerbygg ligger på Korten i Tønsberg.

Lagerbygget vårt i Tønsberg hvor vi tilbyr lagerbod, lagerhotell og minilager.

Lagerrom til leie på vår eiendom som ligger i et veletablert næringsområde med bl.a. Jula, Carlsen Fritzøe, NAF, Statens Vegvesen, Shell, Coop Extra, Tønsberg Tingrett og DNB for å nevne noen.

Beliggenhet

Bygget ligget meget fint til helt ved vannkanten, med turstier og naturreservat i umiddelbar nærhet. Som kunde er du hjertelig velkommen til å parkere noen timer ved bygget og ta på deg gå- eller joggeskoene og nyte naturen! Det er også kort vei til omkringliggende forretninger og næringsliv, så besøk gjerne dem samtidig. Ønsker du å stå lenger enn 2 timer, så kan du gjerne det, men det må avtales med oss i forkant. Slik at vi av sikkerhetsmessige årsaker til enhver tid vet hvem som står på tomten vår. Se flyfoto

Kamera

Kameraovervåkning
For at vi til enhver tid skal kunne holde oppsyn, har vi overvåkning med kamera 24 timer i døgnet. Vi har også vekter-utrykning hvis noe skulle inntreffe.

Vi er opptatt av solide leietagere og gjennomfører kredittsjekk av alle nye leieforhold ved innsendelse av bestillings-skjema.


Søkesky:

For å at siden skal bli funnet ved søk har vi laget en del stikkord vi tror folk søker på. De er gjerne:

Leie minilager

Bod til leie

Lager til leie

Lagerplass til leie
lagerplass, lagringsplass, lagerleie, minilager, lagerhotell, lagerbod, lagerboks, flyttelager, flyttelass, lagerutleie, varelager, self storage, oppbevaring, leie lager Tønsberg Vestfold, lagerhotell, leie lagerplass, leie bod, bod til leie, oppbevaring, lagring, bodutleie, ekstralager, oppbevaring bod og lagerbod Tønsberg. Send oss gjerne flere hvis du ser at noen mangler.

Vi er sponser: The Escape Room

 Vi tar i mot store kjøretøyer og tungtransport. På bildet synes våre lasteramper.